Overslaan naar inhoud
Winkelmandje henry schein

Verlening ISO 13485-certificering

Henry Schein Medical kondigt met trots de verlenging van zijn ISO 13485-certificering aan.

Afgelopen april zijn wij getoetst en hebben wij opnieuw aangetoond te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die gesteld worden aan het behalen van dit certificaat. Het vernieuwingsproces van de ISO 13485-certificering omvat strenge audits en beoordelingen door onafhankelijke externe auditors om ervoor te zorgen dat wordt voldaan aan de vereisten van de norm. Hiermee is Henry Schein Medical één van de weinige medische leveranciers in Nederland, die beschikt over dit certificaat.

ISO600x300px

“Deze prolongatie onderstreept onze toewijding om de hoogste kwaliteitsnormen in onze branche na te leven”, aldus Alain Nijsing, general manager bij Henry Schein Medical. “Het schept vertrouwen voor de werkwijze van onze organisatie en voor de inzet van onze producten en services zoals onze technische dienst.”

“Deze prolongatie onderstreept onze toewijding om de hoogste kwaliteitsnormen in onze branche na te leven”
- Alain Nijsing, general manager bij Henry Schein Medical

 

Waar staat ISO 13485 voor?

ISO 13485 is een internationaal erkende norm die eisen specificeert voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat specifiek is afgestemd op organisaties die betrokken zijn bij het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de installatie en het onderhoud van medische hulpmiddelen. Door zich aan deze strenge normen te houden, laten bedrijven met dit certificaat zien dat ze zich inzetten voor het consistent leveren van veilige en effectieve producten die voldoen aan de wettelijke vereisten.